ActionDash 2.0: nog meer toffe tools om je telefoongebruik te meten

Chris Lacy is bekend van de app Action Launcher. Echter is daar in januari een applicatie bijgekomen; ActionDash. Deze tegenhanger van Digital Wellbeing geeft je met de update naar versie 2.0 nog meer mogelijkheden en opties.

ActionDash 2.0

In de Google Play Store heeft Chris Lacy, ontwikkelaar van Action Launcher en ActionDash, versie 2.0 uitgebracht. In versie 2.0 zijn meer mogelijkheden toegevoegd om je smartphonegebruik in te zien. De applicatie is bedoeld als alternatief voor Google’s Digital Wellbeing en werkt ook op toestellen zonder Android Pie. Tevens biedt ActionDash nog meer opties dan de tool van Google.

ActionDash 2.0

Je krijgt nu nieuwe inzichten. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld in een grafiek zien hoeveel keer zij nou hun telefoon ontgrendelen door de dag. In ActionDash 2.0 kun je voortaan ook apps filteren; deze worden dan niet meegenomen in je dagelijkse schermtijd en in notificatie-statistieken.

Tevens is het mogelijk om de applicatie te beveiligen. Dit kan middels het zogenoemde Biometric Authentication. Ofwel; je kunt de vingerafdrukscanner gebruiken om de applicatie af te schermen voor de rest. Zo heb alleen jij toegang tot deze data die de applicatie verzamelt.

ActionDash notificaties

Een andere verbetering is de 24-uur tijdinstelling. Hoewel deze update nog maar heel kort geleden is uitgebracht, is eigenlijk ook al versie 2.2 beschikbaar, al bevat deze voornamelijk bugfixes. Je kunt de update downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

ActionDash: Schermtijd
ActionDash: Schermtijd
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel