ActionDash 3.0: Digital Wellbeing-tegenhanger krijgt grote update met app-limiet

Wil je het smartphonegebruik meer minimaliseren? Dan kan de nieuwe ActionDash 3.0 update je helpen. De tegenhanger van Digital Wellbeing is uitgebreid vol nieuwe functies.

ActionDash 3.0

Mocht je geen gebruik kunnen maken, bijvoorbeeld omdat je toestel het niet aanbiedt, dan is er nog ActionDash 3.0. De applicatie van dezelfde ontwikkelaar als Action Launcher, heeft de app voorzien van nieuwe functionaliteit. Met deze tool kun je niet alleen je smartphonegebruik inzien, maar ook je gebruik beperken.

ActionDash 3.0 Focus Mode

Dagelijks limiet en Focus Mode

Allereerst is er de Focus Mode. Hiermee kun je voorkomen dat je apps gebruikt, die je afleidt. Wanneer de focusmodus geactiveerd wordt, word je niet meer afgeleid door de geselecteerde app(s). Deze functie werkt op toestellen met Android Q en Android Pie.

Verslaafd aan een app? Met ActionDash 3.0 kun je voortaan dagelijkse limieten instellen voor de tijd dat je een bepaalde app mag gebruiken. Wanneer deze tijd is bereikt, wordt de app automatisch afgesloten en verschijnt er een grappig GIF’je van The Simpsons.

ActionDash 3.0 App Limiet

Usage Assistant

Een andere nieuwe feature is de Usage Assistant. Deze intelligente tool laat als notificatie zien hoe je je smartphone gebruikt. Hier zie je bijvoorbeeld het aantal keren dat het toestel ontgrendeld is. Als je in een app zit, zie je hoeveel tijd je al deze dag in die app hebt doorgebracht.

ActionDash 3.0 Usage Assistant

ActionDash 3.0 kent ook een volledig donker thema, volledige ondersteuning voor Android Q’s donker thema-toggle en vele verbeteringen en optimalisaties. De update is te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

ActionDash: Schermtijd
ActionDash: Schermtijd
Ontwikkelaar: ActionDash
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel