AKO stopt met tijdschriften-app MagWorld

De online digitale tijdschriftenkiosk AKO MagWorld stopt ermee. De boekenwinkel AKO trekt de stekker volgende week al uit de app, die zowel voor Android als voor Apple iOS beschikbaar is.

Boekenwinkel AKO trekt 30 december 2014 de stekker uit de online tijdschriftenwinkel MagWorld. AKO MagWorld wist volgens de boekenwinkel niet de verwachtingen waar te kunnen maken. De applicatie zal binnenkort uit de Play Store gehaald worden. De aangeschafte digitale tijdschriften zullen beschikbaar blijven tot 31 december 2015, daarna zullen ze niet meer bereikbaar zijn.

ako_magworld

AKO laat in een bericht aan de gebruikers van AKO MagWorld het volgende weten:

De ontwikkelingen op het gebied van digitaal tijdschriften lezen is in de huidige vorm van onze applicatie niet wat wij er van hebben verwacht. Helaas hebben wij daardoor moeten besluiten om te stoppen met onze applicatie voor digitale tijdschriften. Wij betreuren dit besluit ten zeerste, wij hopen dat u begrip heeft voor onze beslissing.

Per 30 december kunt u geen digitale tijdschriften meer bestellen in de app. Eventuele abonnementen zullen tot die tijd doorlopen. Digitale tijdschriften die reeds zijn aangeschaft blijven tot 31 december 2015 beschikbaar, daarna zal ook dit stoppen. Wanneer u nog een digitaal abonnement heeft, zal het openstaande bedrag teruggestort worden. De Apps zullen in de loop van deze maand verdwijnen uit de AppStore en Google Play.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel