Google Play Kiosk krijgt make-over

De Google Play Kiosk heeft een make-over gekregen. In Google Play Kiosk kan je de feeds van je favoriete websites bundelen en in eenzelfde applicatie bekijken.

Google heeft de Google Play Kiosk van een update voorzien. Ruim twee weken geleden werd Play Kiosk al geïntegreerd in de Google Play Store. De applicatie werd ongeveer een jaar geleden uitgebracht, en kreeg in mei de laatste ingrijpende update.

Google Play Kiosk

Onder andere het lezen van tijdschriften op het scherm van een smartphone of tablet is flink verbeterd. Soepelere overgangen en een interface waarbij foto’s meer centraal staan, zijn het belangrijkste aan deze update.

De update naar de nieuwe versie van Google Play Kiosk kan binnengehaald worden via onderstaande button. De update wordt gefaseerd uitgerold, het kan dus nog even duren voordat je hem binnenkrijgt op je eigen toestel.

DroidApp is ook te volgen via de Play Kiosk, via deze link kan je je gelijk abonneren op DroidApp via Google Play Kiosk. (Vanwege problemen bij Google kan het zijn dat de feed vaak niet geüpdatet wordt. Dus mocht je het laatste nieuws als eerst willen, volg ons dan op Twitter, Facebook, Google+ of de RSS-feed).

Google Nieuws
Google Nieuws
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel