Play Kiosk 3.4.3 met automatisch downloaden en meer (+ APK)

Google is begonnen met het uitrollen van een update voor de app Play Kiosk. Google Play Newsstand, zoals de app in het Engels wordt genoemd krijgt het versienummer 3.4.3 mee. Een aantal eerder verwijderde functies zijn nu weer terug te vinden in de app.

Google Play Kiosk 3.4.3

Play Kiosk 3.4.3 bevat de mogelijkheid om automatisch nieuwe content op te halen. Door deze optie te activeren hoef je niet meer de artikelen handmatig te downloaden. Tevens kan er gekozen worden om artikelen alleen op te halen als het toestel aan de oplader ligt. Voor het automatisch downloaden van nieuwe content kan je instellen dat bijvoorbeeld de nieuwste versie binnengehaald wordt en de vorige versie automatisch verwijderd wordt.

Play Kiosk 3.4.3

Nieuw in Play Kiosk 3.4.3 is ook de mogelijkheid om alle eerder binnengehaalde magazines in een keer te verwijderen, die je hebt gedownload. In het uitklap-menu vind je nu bij een geabonneerd onderdeel ook nu de mogelijkheid om je direct af te melden voor nieuwe content.

Play Kiosk 3.4.3

De nieuwste versie van Google Play Kiosk zal vanaf vandaag gefaseerd uitgerold gaan worden via de Google Play Store. Mocht je direct gebruik willen maken van de nieuwe functies, dan kan je hier de Play Kiosk 3.4.3 APK downloaden.

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige Play Store versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

Google Nieuws
Google Nieuws
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

via Androidpolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel