Albert Heijn komt samen met André Kuipers met VR Ruimtevaart-app

Albert Heijn kwam vorig jaar met de dino-actie waarbij virtual reality op brede schaal werd ingezet. Vanaf de komende week kunnen ruimtevaartplaatjes gespaard worden en is er de AR/VR Ruimtevaart app. Voor de spaaractie is ook André Kuipers betrokken.

Albert Heijn ruimtevaartplaatjes

Vanaf maandag 15 mei is er een nieuwe spaaractie bij supermarktketen Albert Heijn. Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijg je een set met vier ruimtevaartplaatjes. Dit zijn niet zomaar kaartjes, maar kaartjes waarmee je middels virtual en augmented reality op ruimtereis kunt gaan, samen met André Kuipers.

AH Ruimtevaart app

De AH Ruimtevaart app is onmisbaar, want met deze applicatie kun je de verzamelde ruimtevaartkaartjes scannen. Vervolgens word je samen met Kuipers naar verschillende plekken in het heelal gestuurd. In de AR/VR app krijg je middels augmented reality informatie over bijvoorbeeld het zonnestelsel en de planeten. Ook wordt er uitleg gegeven over de kwetsbaarheid van de planeet aarde. Dit alles in virtual reality, waarbij je ook de speciale Cardboard VR-bril kunt aanschaffen.

Actie

Zoals gezegd start de actie op 15 mei. Er zijn in totaal 160 ruimtevaartkaarten die voorzien zijn van weetjes en feiten. 23 van de 160 kaarten zijn geschikt voor virtual en augmented reality via de AH Ruimtevaart app. Ook is er een speciaal verzamelalbum en kun je een Google Cardboard gebruiken, of bij Albert Heijn de virtual reality bril aanschaffen.

Je kunt de AH Ruimte app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

AH Ruimte
AH Ruimte
Ontwikkelaar: Albert Heijn
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel