AH To Go app uitgebracht: persoonlijke aanbiedingen en sparen voor korting

Albert Heijn heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. Het gaat om de AH to go app waarmee je terecht kunt bij de gelijknamige supermarkt. Met de AH To Go app kun je sparen voor korting en vind je er nog meer mogelijkheden.

AH To Go app

Supermarktketen Albert Heijn heeft de AH To Go app uitgebracht voor Android. Met de applicatie richt het zich specifiek op de bezoekers en klanten van de supermarkt die je vindt op bijvoorbeeld stations. Je krijgt een overzicht met de beste aanbiedingen voor dat moment. Denk aan je ontbijt, de lunch of juist deals die laat op de avond nuttig kunnen zijn.

De AH To Go app bevat een eigen, persoonlijke klantenkaart die je kunt scannen in de winkel. Hiermee kun je voordeel halen en tevens vind je in de app van AH To Go spaarkaarten. Met deze spaarkaarten kan je automatisch sparen voor gratis producten. Daarnaast krijg je bij registratie een gratis kop koffie of thee als je je aanmeldt in de app.

AH To Go App

Downloaden

De AH To Go app is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Om de app te kunnen gebruiken dien je je eerst -gratis- in te schrijven of in te loggen.

AH to go
AH to go
Ontwikkelaar: Albert Heijn
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel