Alcatel 3C met 6,0 inch display te koop in Nederland voor €119

De Alcatel 3C maakt deel uit van de 3-serie van de fabrikant. De 3-serie werd eerder dit jaar aangekondigd door Alcatel. Nu ligt de smartphone in de Nederlandse winkels met een adviesprijs van 119 euro. Wat krijg je voor dit bedrag?

Alcatel 3C in Nederland

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope smartphone met een groot scherm; dan is de Alcatel 3C wellicht een interessante optie. De 3C werd samen met een reeks andere toestellen eerder al aangekondigd en nu ligt nu als eerst in de Nederlandse winkelschappen.

Alcatel 3C

Voor 119 euro krijg je de Alcatel 3C met een 6,0 inch display met HD+ resolutie en een beeldverhouding van 18:9. De telefoon krijgt een vingerafdrukscanner aan de achterzijde, waar we ook de 8 megapixel camera zien. De metalen finish geeft het toestel een luxere uitstraling. Er is 1GB RAM en 16GB opslagruimte. De telefoon draait op Android Nougat en er is een 3000 mAh accu en quad-core processor. Houd er rekening mee dat er geen 4G-ondersteuning aanwezig is.

Je kunt het toestel vanaf nu aanschaffen bij de winkels Mobiel, Belsimpel en Bol.com. Via onderstaande button vind je op de toestelpagina alle details, prijzen en meer.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel