Alcatel 3V specificaties nu ook uitgelekt: interessante mid-end

Over de Alcatel 3C schreven we gisteren en nu is ook meer informatie verschenen over de Alcatel 3V. De 3V wordt een interessante mid-end smartphone met prima specs voor ongeveer 180 euro.

Alcatel 3V

Tijdens de CES liet Alcatel een aantal toestellen zien, welke uitgebreider behandeld zullen worden tijdens het Mobile World Congress, eind februari. Nu heeft de doorgaans erg goed geïnformeerde bron Roland Quandt details gedeeld over de Alcatel 3V.

De Alcatel 3V wordt een mid-end toestel met uitgebreide mogelijkheden. De smartphone krijgt een 6,0 inch display met Full-HD+ resolutie; 2160 x 1080 pixels. De smartphone heeft daarbij een 18:9 beeldverhouding. Het toestel krijgt een dikte van 8,05 millimeter en een gewicht van 169 gram.

Er komt nog meer informatie naar buiten dankzij de bron. Het toestel wordt voorzien van een MediaTek MT6737 quad-core processor met een rekenkracht van 1.45GHz. Daarbij is er 2GB RAM en 16GB opslagruimte. Aan de achterkant is een 16MP+2MP dual-camera te vinden, aan de voorzijde een 8 megapixel front-camera. Ook is er een 3000 mAh accu, dual-sim ondersteuning en vingerafdrukscanner. Tot slot ontbreekt ook een Micro-USB poort niet bij de Alcatel 3V.

De release-details komen we te weten tijdens het Mobile World Congress. Wel is al duidelijk dat de Alcatel 3V een prijskaartje zal krijgen van ongeveer 179 euro; interessant!

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel