Alcatel toont nieuwe 5, 3V en 1X smartphones met 18:9 beeldverhouding

Tijdens de CES heeft TCL, de fabrikant van Alcatel toestellen, alvast een tipje van de sluier opgelicht van nieuwe smartphones. Het gaat om drie toestellen die we te zien krijgen; namelijk de Alcatel 5, Alcatel 3V en Alcatel 1X.

Alcatel 1X, 3V en 5 getoond

TCL/Alcatel heeft een eerste beeld naar buiten gebracht van drie nieuwe toestellen die in 2018 uitgebracht zullen worden. De Alcatel 5 werd afgelopen weekend al naar buiten gebracht door leaker Evan Blass. Het toestel heeft vooral aan de zij- en onderkant erg dunne schermranden. Alle drie de toestellen, dus ook de Alcatel 1X en Alcatel 3V zijn herkenbaar aan het beeldscherm dat een 18:9 beeldverhouding heeft.

Alcatel 5 3V 1X

Helaas heeft TCL tijdens de CES niet meer informatie gegeven dan de foto die we nu van de drie devices zien. Duidelijk is wel dat de toestellen ook allemaal over een vingerafdrukscanner beschikken. De ‘5’ zal in het high-end segment geplaatst worden en voorzien zijn van een metalen behuizing en gezichtsherkenning.

De Alcatel 3V zal een mid-end device betreffen, voorzien van een dual-camera en een stijlvol design. De Alcatel 1X wordt waarschijnlijk een betaalbaar toestel met ook een net design, vingerafdrukscanner en zelfs ook gezichtsherkenning. Alle details over de toestellen wordt bekend gemaakt tijdens het Mobile World Congress eind volgende maand.

Lees ook

Reageer op dit artikel