Evleaks lekt roadmap Alcatel met interessante smartphones voor 2018

Alcatel zal ook volgend jaar met een reeks nieuwe smartphones komen. De bekende leaker Evan Blass heeft de hand weten te leggen op in ieder geval zes verschillende devices die beschikbaar zullen komen.

Alcatel trapt 2018 af met zes toestellen

Evan Blass lekt met regelmaat het laatste nieuws over de meest populaire smartphones, en nu heeft de bron ook informatie over Alcatel. De fabrikant zal in 2018 met tenminste zes verschillende smartphones komen. In de roadmap op de foto komen we verschillende details te weten over de telefoons.

Het meest uitgebreide toestel zal de Alcatel 5 zijn, waarbij we dunne schermranden zien en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde in een metalen behuizing. Dan zien we ook nog de Alcatel 3V en 3X, beiden uitgerust met een dual-camera en eveneens een vingerafdrukscanner.

Alcatel 2018

Op de onderste rij komen we de Alcatel 3, 3C en Alcatel 1X tegen, waarbij de eerste ook een vingerafdrukscanner heeft. We verwachten dat de Alcatel 1X het goedkoopste zal zijn van deze zes toestellen. Het lijkt er verder op dat de Alcatel 1X een plastic achterzijde heeft. Het is op dit moment niet duidelijk welke specificaties de toestellen krijgen en welk prijskaartje er aan zal hangen. Daarnaast is onduidelijk of dit alle toestellen zijn, of dat we ook bijvoorbeeld een Alcatel Idol 6 kunnen verwachten.

We moeten afwachten of de devices ook in Nederland uitgebracht worden. We schatten de kans aanwezig dat Alcatel tijdens de CES, begin januari, de toestellen, of een gedeelte ervan zal presenteren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel