Alcatel U5 HD uitgebracht in Nederland: prima toestel voor 119 euro

Alcatel heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland. De Alcatel U5 HD is een verbeterde variant op de U5 en is te koop voor een bescheiden prijs van 119 euro.

Alcatel U5 HD kopen in Nederland

Smartphonefabrikant Alcatel heeft een variant van de U5 uitgebracht in ons land. De smartphone heeft de naam Alcatel U5 HD meegekregen en is voorzien van een 5,0 inch HD-display. De telefoon richt zich op de doelgroep waarbij je een prima smartphone wilt voor een aantrekkelijke prijs.

Uiteraard is de Alcatel U5 HD uitgerust met 4G ondersteuning en een prettige handzaamheid. Foto’s kunnen gemaakt worden met de 8 megapixel camera, 5 megapixel front-camera met LED-flitser en er is een 2200 mAh accu.

Alcatel U5 HD

Ook is er een 1.25 GHz quad-core processor aanwezig met 1GB RAM en 8GB opslagruimte. Je kunt dit uitbreiden met een geheugenkaart. Alcatel voorziet de U5 HD van Android Nougat.

Je kunt de telefoon vanaf nu aanschaffen voor een prijs van 119 euro. Voor een actueel overzicht van prijzen en specificaties, raadpleeg de Alcatel U5 HD pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel