Scherp geprijsde Alcatel U5 voor €99 aangekomen in Nederland

Alcatel heeft één van haar nieuwe toestellen uitgebracht in ons land. De Alcatel U5 die eerder dit jaar werd gepresenteerd is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Het toestel valt op door de erg lage prijs en de specificaties die voor deze prijs voldoende zijn.

Alcatel U5

De Alcatel U5 werd tijdens het Mobile World Congress gepresenteerd, samen met de Alcatel A5 LED en Alcatel A3. De Alcatel U5 is een smartphone met een 5,0 inch display (resolutie 854 x 480 pixels) zonder overbodige poespas. Wanneer je geen hoge eisen hebt aan het toestel is de U5 het overwegen waard.

Alcatel U5

Er is 1GB RAM-geheugen, 8GB opslagruimte (uitbreidbaar met maximaal 32GB) en een MediaTek quad-core processor met een rekenkracht van 1.1 GHz. De accu van de Alcatel U5 heeft een capaciteit van 2050 mAh en de smartphone draait op Android 6.0.1 Marshmallow. Voor het maken van foto’s is er de 5 megapixel camera of 2 megapixel front-camera, beiden met LED-flitser. Er is ook een FM-radio aanwezig en natuurlijk ondersteuning voor 4G.

Alcatel U5 kopen

De Alcatel U5 is zoals gezegd vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Je betaalt voor dit toestel slechts 99 euro. Een compleet overzicht van specificaties en actuele prijzen vind je via onderstaande button op de Alcatel U5 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel