Alcatel presenteert A5 LED met cover vol lichtjes; en twee andere smartphones

Op de eerste officiële dag van het Mobile World Congress heeft Alcatel zojuist drie smartphones gepresenteerd. Eén van de drie toestellen is de Alcatel A5 LED. Deze is voorzien van een LED-cover die hele lichtshows kan geven. De twee andere toestellen zijn de Alcatel A3 en Alcatel U5, die beiden interessant geprijsd zijn.

Alcatel A5 LED

Op het Mobile World Congress heeft fabrikant Alcatel drie nieuwe smartphones voorgesteld. Gisteren werden de eerste aankondigingen gehouden. Als eerst bespreken we de Alcatel A5 LED. De toevoeging ‘LED’ duidt op de interactieve achterkant van het toestel. Deze is namelijk voorzien van talloze LED-lampjes. Deze lampjes kunnen oplichten bij notificaties, maar kunnen ook LED-cover patronen tonen en je kunt thema’s samenstellen voor een speciale ervaring.

Alcatel A5 LED
Alcatel A5 LED – WhatsApp melding

Met de Alcatel A5 LED kunnen lichtshows ingesteld worden voor alarmen, inkomende oproepen, berichten en nog veel meer. Tijdens het afspelen van muziek kan ook een lichtshow getoond worden aan de achterkant van het toestel, dankzij de Lightup+ LED cover.

Alcatel A5 LED

De smartphone is verder voorzien van een 5,2 inch HD-display, een octa-core processor en 2GB RAM-geheugen. Daarnaast maak je foto’s met de 8 megapixel camera of 5 megapixel camera. Zowel aan de voor- als aan de achterkant bevindt zich een LED-flitser. De accu heeft een capaciteit van 2800 mAh. De telefoon draait op Android 6.0 Marshmallow.

De Alcatel A5 LED komt in juni 2017 op de markt en gaat 199 euro kosten. Het toestel wordt geleverd met een Metallic Black LED back cover en een extra Metallic Black, of een Metallic Silver back cover. Hieronder vind je twee interessante video’s van de A5 LED.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Alcatel A3

Alcatel A3

Ook de Alcatel A3 is aangekondigd voor de Europese markt. Deze smartphone biedt een 5,0 inch HD-display, een vingerafdrukscanner aan de achterkant en een 2460 mAh accu. De Alcatel A3 is een smartphone die verder is voorzien van een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera, beiden met flitser. De quad-core processor levert een rekenkracht van 1.25 GHz en er is 1.5GB RAM en 16GB opslagruimte. Ook de Alcatel A3 draait op Android 6.0 Marshmallow.

Voor de Alcatel A3 betaal je 149 euro en je kunt hem vanaf mei in de winkels vinden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Alcatel U5

Alcatel U5

Tot slot is er de Alcatel U5, dit is het goedkoopste toestel van de drie. Voor 99 euro krijg je een 5,0 inch display, 4G ondersteuning en een 1.1 GHz quad-core processor. Ook hier vinden we aan de voorkant een 2 megapixel front-camera en aan de achterkant een 5 megapixel. De Alcatel U5 is dat draait op Android Marshmallow. Er is verder 8GB opslagruimte (uitbreidbaar tot 32GB) en 1GB RAM-geheugen. De accu heeft een capaciteit van 2050 mAh.

Zoals gezegd kost de Alcatel U5 99,00 euro en kun je het toestel vanaf mei in de winkels vinden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel