Alcatel Shine Lite: stijlvol toestel nu verkrijgbaar in Nederland voor €199

Alcatel heeft haar nieuwste aanwinst uitgebracht in Nederland. De Alcatel Shine Lite is een modieuze, stijlvolle smartphone met een premium design. Vanaf nu is het toestel verkrijgbaar voor de interessante prijs van 199 euro.

Alcatel Shine Lite in Nederland

Tijdens de IFA, begin september, kwam Alcatel met de aankondiging van de Alcatel Shine Lite. Nu bijna drie maanden later ligt de Shine Lite in de Nederlandse winkels. Het toestel is voorzien van een glazen en metalen afwerking en heeft een 5,0 inch HD-display.

Alcatel Shine Lite wit

Vingerafdrukscanner en camera

De achterzijde is voorzien van een vingerafdrukscanner en een 13 megapixel camera. Met de vingerafdrukscanner kan je niet allee bepaalde bestanden beveiligen of je toestel ontgrendelen. Je kunt ook met een aanraking een ingestelde applicatie openen door je vinger over de vingerafdrukscanner te halen.

Aan de voorzijde van de Alcatel Shine Lite is een 5 megapixel front-camera met flitser geplaatst. Intern is er 16GB opslagruimte dat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. Alcatel heeft de Shine Lite verder voorzien van 2GB RAM, een MediaTek quad-core processor en een 2460 mAh accu. De smartphone wordt geleverd met Android 6.0 Marshmallow.

Alcatel Shine Lite goud

Technische details

Er is ondersteuning voor 4G en je kunt een nano-simkaart plaatsen. De telefoon is verder voorzien van een FM-radio, GPS, Bluetooth en uiteraard WiFi. De Alcatel Shine Lite heeft een adviesprijs van 199 euro en is te koop bij Mobiel, Belsimpel en Bol.com.

Een uitgebreid overzicht met specificaties, prijzen en abonnementen vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel