Alcatel Shine Lite aangekondigd met metaal-glazen behuizing voor 199 euro

Op de IFA in Berlijn heeft Alcatel flink uitgepakt. Als eerst brengt de fabrikant een stijlvolle, betaalbare smartphone op de markt; de Alcatel Shine Lite. Deze smartphone is voorzien van een glazen-metalen behuizing, een vingerafdrukscanner en nog veel meer extra’s.

Alcatel Shine Lite

Waar Alcatel in voorgaande jaren met een bulk aan nieuwe toestellen kwam, komt Alcatel dit jaar met één nieuwe smartphone; de Alcatel Shine Lite. Deze smartphone is voorzien van een behuizing vervaardigd uit zowel glas als metaal en biedt een 2.5D 5,0 inch HD-display.

Alcatel Shine Lite

Aan de achterzijde bevindt zich een vingerafdrukscanner en een 13 megapixel camera. Aan de voorzijde is de 5 megapixel front-camera geplaatst. De accucapaciteit van de Alcatel Shine Lite bedraagt 2460 mAh en is niet verwijderbaar. Het interne geheugen van 16GB is uitbreidbaar middels een geheugenkaart en er is 2GB RAM-geheugen beschikbaar, die samenwerkt met een MediaTek quad-core processor.

Alcatel Shine Lite

De stijlvolle smartphone komt begin november op de Nederlandse markt met een prijskaartje van 199 euro. Je kunt hierbij kiezen uit de kleuren wit en goud. De zwarte Alcatel Shine Lite komt niet naar Nederland. Alle details over het toestel vind je op de smartphone-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel