Lenovo K6 met metalen behuizing vanaf nu te koop in Nederland

Lenovo heeft de opvolger van de Lenovo K5 uitgebracht in ons land. Het toestel heeft de naam Lenovo K6 meegekregen en heeft meer features gekregen. Wat direct opvalt is de metalen behuizing en de uitgebreide specificaties voor een schappelijke prijs. We zetten de details voor je op een rij.

Lenovo K6 in Nederland

Vanaf vandaag is de Lenovo K6 verkrijgbaar in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Het toestel is de opvolger van de eerder dit jaar uitgebrachte Lenovo K5. Dit was Lenovo’s eerste toestel voor de Nederlandse markt, onder eigen naam. Inmiddels heeft Lenovo meerdere toestellen in de vitrine liggen, waaronder de Lenovo A Plus, Lenovo B en Lenovo C2 Power. De Lenovo K6 kan nu aan dit rijtje worden toegevoegd.

Lenovo K6 Nederland

De mogelijkheden

De Lenovo K6 is een smartphone met een 5,0 inch Full-HD display. Daarbij is de behuizing van metaal en is er aan de achterkant een vingerafdrukscanner te vinden. Voor het maken van foto’s is er de 13 megapixel camera of de 8 megapixel front-camera. Daarbij is er natuurlijk WiFi (2.4GHz), 4G, Bluetooth, GPS, een 3,5 millimeter headset-aansluiting en ondersteuning voor dual-sim.

Lenovo heeft de K6 uitgerust met een Snapdragon 430 octa-core processor die een rekenkracht levert van 1.4 GHz. Verder is er 2GB RAM en 16GB interne opslagruimte. Je kunt dit uitbreiden met een geheugenkaart. Ook is er een 3000 mAh accu en draait de Lenovo K6 op Android 6.0.1 Marshmallow met de (aanwezige) eigen Lenovo UI skin.

Lenovo K6 camera

Lenovo K6 kopen?

Wil je de Lenovo K6 kopen? Dan hoef je niet overdreven diep in de buidel te tasten. De prijs van de K6 ligt op 199 euro. Je kunt het toestel aanschaffen bij Bol.com, Paradigit, GSMWijzer en Mobiel.

Voor een compleet overzicht van abonnementen, actuele prijzen en specificaties, raadpleeg je de toestel-pagina van de K6 via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel