Alcatel legt Pop 4-serie in de winkels; 4G-smartphones voor prima prijsje

Alcatel kondigde begin dit jaar de Alcatel Pop 4-serie aan. Deze lijn bestaat uit de Pop 4, Pop 4 Plus en Pop 4S. Alle drie de toestellen zijn voorzien van dual-sim, ondersteuning voor 4G, een nette uitstraling en een vriendelijke prijs. Vanaf nu zijn ze te koop in Nederland.

Alcatel Pop 4-serie

Tijdens het Mobile World Congress, eind februari, kondigde Alcatel meerdere nieuwe toestellen aan. Hier zagen we onder andere de Alcatel Idol 4 reeks en ook werden de Pop 4, Pop 4 Plus en Pop 4S uit de doeken gedaan. Na zeven maanden liggen de toestellen eindelijk in de Nederlandse winkels.

De drie toestellen hebben een aantal overeenkomsten; zo is de dikte van drie toestellen 7,99 millimeter dik, hebben ze dual-sim en is er ondersteuning voor het 4G netwerk. De prijzen van de drie smartphones variëren van 130 tot 190 euro.

Alcatel Pop 4

Alcatel Pop 4

De Alcatel Pop 4 is met een prijskaartje van ongeveer 130 euro het goedkoopst van de drie. Er is een 5,0 inch HD-beeldscherm, een 8 megapixel camera, een 5 megapixel front-camera met flitser en een Qualcomm Snapdragon 210 quad-core processor. De accu heeft een capaciteit van 2500 mAh en het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow.

Voor ongeveer 130 euro is de Alcatel Pop 4 verkrijgbaar bij Belsimpel en Bol.com. Een overzicht van prijzen en specificaties vind je via onderstaande button op de Pop 4 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Alcatel Pop 4 Plus

Alcatel Pop 4 Plus

Een iets uitgebreidere versie van de Pop 4 is de Pop 4 Plus. Dit toestel heeft een 5,5 inch HD-display. Daarbij heb je in plaats van 8GB, 16GB aan interne opslagruimte. Het is wel bij alle drie de toestellen gewoon uit te breiden. Ook hier vinden we een 8MP camera en 5MP front-camera met flitser. De Alcatel Pop 4 Plus heeft ook een Snapdragon 210 processor en een 2500 mAh accu. De prijs van het toestel met het grotere scherm ligt op ongeveer 145 euro.

De Alcatel Pop 4 Plus is verkrijgbaar bij Belsimpel en Bol.com.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Alcatel Pop 4S

Alcatel Pop 4S

Met de Alcatel Pop 4S heeft een 5,5 inch Full-HD display met daaronder een vingerafdrukscanner. Deze is geïntegreerd in de home-button op het toestel. De Pop 4S heeft 2GB RAM-geheugen, 16GB intern geheugen wat uitgebreid kan worden en een MediaTek octa-core processor. Er is een 13 megapixel camera, 5 megapixel front-camera (eveneens met flitser) en Android 6.0 Marshmallow. De accu heeft een capaciteit van 2960 mAh en biedt ondersteuning voor snel opladen.

Geïnteresseerd in de Alcatel Pop 4S? Je kunt via onderstaande button alle specificaties en prijzen bekijken op de Pop 4S pagina. Het toestel is voor ongeveer 190 euro verkrijgbaar bij Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel