Flitsende Alcatel A5 LED vanaf nu te koop in Nederland

Smartphones mogen dan wel vaak op elkaar lijken; de Alcatel A5 LED bewijst het tegenovergestelde. Dit toestel is namelijk voorzien van LED’jes die licht geven op de maat van de muziek of gewoon bij notificaties. Het toestel is vriendelijk geprijsd.

Alcatel A5 LED in Nederland

Nadat we vorige week al schreven dat de Alcatel U5 voor nog geen 100 euro verkrijgbaar was in Nederland, legt het merk nu nog een nieuwe telefoon in de winkels. Het gaat om de Alcatel A5 LED die ook tijdens het Mobile World Congress werd aangekondigd. Zoals de naam al aangeeft is er een speciale LED-cover die geheel gevuld is met lichtjes.

De lampjes aan de achterzijde van de telefoon kan hele lichtshows geven. Dit kan bij een notificatie zijn, waarbij groot het logo van de desbetreffende app wordt getoond, of een lichtshow op de maat van de muziek. Ook zijn er LED-cover patronen, thema’s en is er nog veel meer.

Alcatel A5 LED Nederland

Met de Alcatel A5 LED heb je een smartphone met een 5,2 inch HD-display, een octa-core processor en een 8 megapixel camera. Niet alleen aan de achterzijde is er een flitser te vinden, ook aan de voorkant; naast de 5MP front-camera bevindt zich een flitser. De A5 LED is verder voorzien van een 2800 mAh accu en Android 6.0 Marshmallow.

De Alcatel A5 LED is zoals gezegd dus vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Een compleet overzicht met specificaties en de actuele prijzen bij verschillende winkels, vind je via onderstaande button op de Alcatel A5 LED pagina. De adviesprijs van de telefoon ligt op 199 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel