Alcatel brengt zeer betaalbare, interessante Alcatel 3 en 1S uit in Nederland

Alcatel heeft twee van haar eerder aangekondigde smartphones uitgebracht in Nederland. Het gaat om de betaalbare Alcatel 1S en de Alcatel 3. De telefoons bieden vrij veel functies voor een nette prijs.

Alcatel 1S en 3 in Nederland

Tijdens de afgelopen editie van het Mobile World Congress heeft Alcatel meerdere smartphones gepresenteerd. Dit waren onder andere de Alcatel 1S en Alcatel 3. Het duurde dus even, maar nu is het moment daar dat de twee smartphones ook daadwerkelijk beschikbaar zijn.

Alcatel 1S

Alcatel 1S

De Alcatel 1S is een stijlvol toestel met prima specificaties voor een erg nette prijs. Je krijgt namelijk een 5,5 inch HD+ beeldscherm, een octa-core processor, 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. De smartphone wordt daarbij voorzien van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde en een 3060 mAh accu. Vooral de 3GB aan RAM-geheugen is gezien de prijs erg netjes.

Aan de achterkant is er een 13 megapixel camera met autofocus en LED-flitser waarmee je ook in Full-HD kunt filmen. Voorop is een 5 megapixel camera geplaatst met eveneens een LED-flitser. Uiteraard is er ondersteuning voor 4G, kun je een geheugenkaart plaatsen en is er een 3,5 mm aansluiting voor een headset. Tevens kun je gezichtsherkenning gebruiken en draait de smartphone op Android 9 Pie.

De Alcatel 1S is erg betaalbaar met een prijs van 109 euro. Je kunt het toestel kopen bij Bol.com, MediaMarkt en Belsimpel.

Alcatel 3

Alcatel 3

De Alcatel 3 is voorzien van een 5,9 inch beeldscherm met HD+ resolutie. Daarbij heeft het toestel een Snapdragon 439 chipset, aangevuld met 3/4GB RAM en 32/64GB opslagruimte. Hierbij wordt de smartphone bijgestaan door een 3500 mAh accu en een 13MP+5MP dual-camera. Aan de voorzijde biedt de Alcatel 3 een 8 megapixel camera. Alcatel heeft de camera ook voorzien van AI scèneherkenning en Google Lens.

Op moment van schrijven draait de smartphone nog op Android 8 Oreo. Alcatel belooft de smartphone in het derde kwartaal van 2019 bij te werken met de update naar Android 9 Pie. De prijs van de smartphone ligt op 159 euro (3GB+32GB) en 189 euro (4GB+64GB). De Alcatel 3 kun je kopen bij Bol.com, MediaMarkt en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel