Alcatel onthult Alcatel A7 en A7 XL dual-camera smartphone

Alcatel heeft naast de Alcatel Idol 5 ook twee andere smartphones aangekondigd, de Alcatel A7 en A7 XL hebben beiden een dual-camera aan de achterzijde. Wie een grote smartphone zoekt is misschien op zoek naar de Alcatel A7 XL met een opvallend groot scherm.

Alcatel A7 en A7 XL

De Alcatel A7 is een stijlvolle smartphone met een 5,5 inch display en heeft een 16 megapixel camera met autofocus. Ook is een 8 megapixel camera aan de voorzijde te vinden. De processor van het toestel is voorzien van acht rekenkernen aangevuld met 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Alcatel kan vrijwel alles aan, van video’s tot de zwaarste Android games.

Alcatel A7

Wie een maatje groter zoekt komt uit bij de metalen Alcatel A7 XL met haar 6 inch licht gebogen display. Het beeldscherm heeft een 16:9 beeldverhouding en een Full HD resolutie. Belangrijkste feature van deze telefoon is de dual-camera aan de achterzijde, iets wat veel fabrikanten tegenwoordig in hun telefoons verwerken. De A7 XL heeft een 12 megapixel autofocus camera en een 2 megapixel full frame camera.

Alcatel A7 XL

Beide smartphones beschikken over een forse batterij met een capaciteit van 4000 mAh. De A7 beschikt over Android 7.0 Nougat en de Alcatel A7 XL beschikt over de recentere 7.1 Nougat versie. De prijzen van deze telefoons zijn nog niet bekend, de Alcatel A7 XL kunnen we in het vierde kwartaal van dit jaar verwachten en de A7 komt in Q3 van 2017.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel