Evan Blass deelt hoge resolutie foto van Alcatel 5 met randloos display

Randloze schermen zijn het helemaal en ook Alcatel is bezig met een nieuwe smartphone te ontwikkelen. Voorzien van dunne schermranden is de Alcatel 5 uitgelekt dankzij de bekende insider Evan Blass.

Alcatel 5 door Evan Blass

TCL, eigenaar van onder andere Alcatel, komt vermoedelijk tijdens het Mobile World Congress met de Alcatel 5. Het nieuwe toestel van de fabrikant is voorzien van een dunne, metalen behuizing en is volgens Evan Blass een vlaggenschip, waarbij we dus uitgebreide specificaties kunnen verwachten. Hoewel boven het scherm wel ruimte nodig is voor bepaalde onderdelen, zoals de dual-selfie camera en de sensoren, is er aan de zijkanten en onderkant nauwelijks schermrand te bekennen.

Alcatel 5

Mogelijk beschikt de Alcatel 5 over een 18:9 beeldscherm. We zien aan de achterzijde ook een vingerafdrukscanner, maar verder is er vrijwel niks bekend over de smartphone. Eerder wist dezelfde leaker al de roadmap voor 2018 te delen. Hier kwam de Alcatel 5 ook in voor. Het is onduidelijk op dit moment of er ook een Alcatel Idol 6 gepland staat.

Zodra er meer bekend is over de Alcatel 5, houden we je uiteraard op de hoogte. Het is namelijk ook mogelijk dat Alcatel de CES aangrijpt voor de presentatie van het nieuwe toestel.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel