Alcatel U5 HD vanaf donderdag 28 december voor 99,99 euro bij Aldi

De supermarkt Aldi heeft met regelmaat aanbiedingen met een smartphone. Ook deze week kun je weer naar de supermarkt rennen want vanaf donderdag 28 december heeft Aldi de Alcatel U5 HD in de aanbieding. We zetten alles wat je moet weten op een rij.

Alcatel U5 HD bij Aldi

Mocht je op zoek zijn naar een niet al te dure smartphone, dan kun je donderdag 28 december terecht bij de Aldi. De supermarktketen heeft de Alcatel U5 HD in de folder staan voor een bedrag van 99,99 euro. Voor dit geld krijg je een prima uitgeruste smartphone met een 5,0 inch HD-display. Daarbij is er een 5 megapixel front-camera met flitser aanwezig of kun je foto’s maken met de 8 megapixel camera aan de achterzijde.

Alcatel U5 HD Aldi

Alcatel heeft de U5 HD uitgerust met een 1.3 GHz quad-core processor, 1GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte. Dit geheugen kun je uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 128GB. Er is ondersteuning voor 4G internet en ook via WiFi kun je internetten. De smartphone draait op Android 7.0 Nougat met de eigen Alcatel-skin. De accu heeft een vrij aardige capaciteit van 2200 mAh, dus daar kun je aardig lang mee doen.

De aanbiedingprijs van de Alcatel U5 HD bij Aldi bedraagt €99,99. Doorgaans gaan dit soort aanbiedingen vrij snel, dus het kan slim zijn om vroeg erbij te zijn. De prijs ligt hiermee iets lager dan de prijs waarvoor je hem vandaag de dag kunt vinden. Een actueel overzicht van prijzen bij verschillende winkels en de specificaties vind je via onderstaande button op de Alcatel U5 HD pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel