Alcatel Idol 5 met 5,2 inch Full-HD display nu te koop voor 199 euro

Daar is ‘ie dan; de Alcatel Idol 5. De smartphone werd begin september aangekondigd tijdens de IFA en nu is de Idol 5 te koop in Nederland. We zetten de details voor je op een rij.

Alcatel Idol 5 in Nederland

Nederland is een nieuwe smartphone in de winkels rijker. De Alcatel Idol 5 kan vanaf nu aangeschaft worden. Voor een prijs die veertig euro lager ligt dan bij bekendmaking is de telefoon nu beschikbaar. De metalen smartphone heeft een aluminium behuizing en heeft aan de achterzijde een vingerafdrukscanner, samen met de 13 megapixel camera.

Alcatel Idol 5

De Alcatel Idol 5 is verder voorzien van een octa-core processor, Android 7.0 Nougat, 3GB RAM, 16GB (uitbreidbare) opslagruimte en een 5,2 inch Full-HD display. Uiteraard is er ondersteuning voor WiFi, 4G, Bluetooth en GPS. Een handige feature op het toestel is dat je verschillende apps kunt klonen, denk aan WhatsApp en Facebook. Van deze apps kun je dus twee accounts op één toestel gebruiken.

Voor 199 euro heb je de Alcatel Idol 5 in bezit. Je kunt het toestel aanschaffen bij Mobiel en Belsimpel. Alle details vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina van de Idol 5.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel