Schitterende Wiko View Prime en View XL vanaf nu te koop in Nederland

De Wiko View Prime en View XL zijn twee smartphone met zeer dunne schermranden en een 18:9 beeldverhouding. Daarbij zijn de telefoons ook nog eens gunstig geprijsd. Vanaf nu zijn zowel de Wiko View Prime als de Wiko View XL beschikbaar in Nederland, zo ontdekte DroidApp.

Wiko View Prime en View XL in Nederland

Vanaf vandaag is de Wiko View Prime in Nederland te koop. De kleurrijke smartphone werd begin september aangekondigd en sinds een maand is ook de Wiko View in Nederland te koop. De Wiko View Prime is leverbaar in vier sprankelende kleuren en is uitgerust met een 5,7 inch IPS LCD display met 18:9 beeldverhouding en een resolutie van 1440 x 720 pixels.

Wiko View Prime

De Wiko View Prime heeft verder 64GB opslagruimte, 4GB RAM en een Snapdragon 430 octa-core processor. De 3000 mAh accu zorgt ervoor dat je het toestel langere tijd kunt gebruiken. Het toestel wordt geleverd met een enkele 16 megapixel camera en een dual-camera (20MP+8MP) aan de voorzijde.

Uiteraard is er 4G-ondersteuning, kun je gebruik maken van dual-sim en is er een 3,5 millimeter aansluiting. Het toestel is vanaf vandaag voor 269 euro aan te schaffen bij Mobiel. Alle details met specificaties vind je via onderstaande button op de Wiko View Prime pagina.

Wiko View XL

Wiko View XL

Naast de Prime is ook de Wiko View XL beschikbaar in Nederland. Dit toestel heeft een 5,99 inch display met eveneens 18:9 beeldverhouding. De telefoon heeft 32GB opslagruimte, dual-sim ondersteuning en een Snapdragon 425 quad-core processor. Wiko heeft de View XL uitgerust met een 13 megapixel camera, 16 megapixel front-camera met flitser en een 3000 mAh accu. Voor 229 euro kun je het toestel aanschaffen bij Mobiel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel