AlertsPro tijdelijk gratis te downloaden

De applicatie AlertsPro is wegens Black Friday gratis te downloaden voor Android. Met AlertsPro kan je waar je ook bent zien of er noodweer op komst is. AlertsPro is van de makers van de weer-applicatie WeatherPro.

Black Friday wordt weliswaar eigenlijk alleen in de Verenigde Staten gevierd, maar ook in Nederland kunnen we ons voordeel ermee halen. Gisteren schreven we al dat Today Calendar Pro met 85 procent was afgeprijsd, en ook SwiftKey verlaagde de prijzen van de thema-pakketten. Nu is de beurt aan AlertsPro, die nu tijdelijk helemaal gratis beschikbaar is in de Play Store.

alertspro

Met AlertsPro wordt je gewaarschuwd als er noodweer op komst is. De applicatie die gebruik maakt van de gegevens van MeteoGroup waarschuwt bij extreem weer zoals storm, zware regen, onweer, hagel, zware sneeuwval, ijzel en extreme temperaturen. Tot 48 uur van tevoren kan je de informatie inzien en je eventueel voorbereiden. Als je push-notificaties wilt ontvangen, dient er wel een betaald abonnement afgesloten te worden.

AlertsPro is ontwikkelt door dezelfde makers als die van de weer-applicatie WeatherPro.

> Bekijk ook: Het weer: de grote accurate weer-app test

AlertsPro - Noodweercentrale
AlertsPro - Noodweercentrale
Ontwikkelaar: MeteoGroup
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel