‘Android 7.0 Nougat vanaf komende maandag, 22 augustus beschikbaar’

Komende maandag moet volgens de laatste berichten Android 7.0 Nougat uitrollen voor verschillende smartphones. Eerder wisten andere bronnen al te melden dat Nougat in augustus zou komen en nu krijgen we voor het eerst een datum erbij te horen; 22 augustus.

Android 7.0 Nougat

De nieuwste Android-versie gaat al een tijdje rond in het nieuws (voorheen onder de naam Android N), maar een definitieve versie is nog altijd niet beschikbaar. De afgelopen tijd konden gebruikers Google helpen met het doorgeven van hun feedback aan de hand van Developer Previews. Eerder wist Evleaks al te melden dat we in augustus Android 7.0 Nougat konden verwachten.

Telus Android 7.0 Nougat update

Voor het eerst krijgen we nu ook een datum te weten over wanneer we Android 7.0 Nougat kunnen verwachten. Aanstaande maandag, 22 augustus, zou Google gaan beginnen met het verspreiden van de update. Deze informatie is afkomstig van de Canadese provider Telus. Vorig jaar kwam Telus ook als eerste met een richtdatum voor Android Marshmallow toentertijd. Daar werd toen gesproken over 5 oktober, en ook die datum klopte. De kans is dus zeker aanwezig dat we aanstaande maandag de definitieve versie van Nougat kunnen verwachten.

Nexus 5X

Als eerst zouden de Nexus 6P en Nexus 5X de update naar Android 7.0 Nougat krijgen. Wil je weten wanneer jouw smartphone Android 7.0 krijgt? Bekijk dan ons Android 7.0 Nougat update overzicht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 272,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel