Android 7.1 Developer Preview beschikbaar voor verschillende Nexus-apparaten en Pixel C

Voor de Nexus 5X, Nexus 6P en de Pixel C heeft Google de eerste Developer Preview vrijgegeven van Android 7.1 Nougat. Dit is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem en werd begin deze maand gelanceerd, samen met de nieuwe Pixel-toestellen.

Android 7.1 Nougat Developer Preview

Vanaf vandaag is de Developer Preview van de nieuwste Android-versie beschikbaar. Eerder kwam Google al met het nieuws dat voor het einde van de maand oktober de eerste ontwikkelaarsversie van Android 7.1 uitgebracht zou gaan worden. De definitieve versie van Android 7.1 Nougat moet volgens Google in december uitgebracht worden.

In een eerder bericht zijn we dieper ingegaan op de nieuwe functies in Android 7.1 Nougat. Denk hierbij aan de functie nachtlicht, ronde app-iconen, GIF-keyboard en nog veel meer. De Developer Preview die nu is vrijgegeven, is beschikbaar voor de Nexus 5X, Nexus 6P en Pixel C. Later zullen andere toestellen de update krijgen, zo wist Google eerder te melden.

Ivo Janssen is vanmorgen begonnen met het updaten van zijn Nexus 5X naar de nieuwe Developer Preview. Hij stuurde ons enkele screenshots van de nieuwe Android-versie; Android 7.1.1 Nougat. Het versienummer van de update is NPF10C. De update bevat uiteraard ook de beveiligingsupdate van oktober 2016.

Mocht je aan de slag willen met de beta-versie van Android 7.1, dan kan dit op verschillende manieren. De eerste mogelijkheid is om je aan te melden voor het Android Beta-programma. Hiermee krijg je de update zodra deze wordt uitgebracht. Ook is het nog steeds mogelijk de Factory Images of de OTA Images te downloaden en deze te installeren op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 272,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel