Android N: animaties vastgelegd in toffe slow-motion video

Android N is de nieuwste Android-versie die momenteel uitvoerig getest wordt. De publieke versie van Android N zal later dit jaar komen en de verwachtingen zijn weer hooggespannen. In een toffe video worden nu de verschillende Android N animaties in slow-motion getoond.

Android N animaties

Google heeft met het Material Design in Android flinke stappen gezet. Waar we in Android Ice Cream Sandwich toch wel het speelse moesten missen, is dat in Lollipop en Marshmallow gelukkig niet meer het geval. De animaties bij de verschillende acties zijn ook weer in Android N te vinden. Een groot aantal van deze animaties zijn nu op beeld vastgelegd in slow-motion. Dat leverde onderstaande video op.

Een groot aantal van de Android N animaties zullen gebruikers niet eens opvallen, daarom komt deze slow-motion video zeker van pas. Mocht je nou benieuwd zijn naar andere animaties, bekijk dan ook de video met Lollipop animaties. Ben je benieuwd naar de nieuwe functies in Android N? Lees hier dan alles over in onze Android N showcase.

Lees ook

Reageer op dit artikel