Angry Birds Blast uitgebracht: nieuwe, vermakelijke puzzelgame

Angry Birds was een aantal jaar geleden niet weg te denken van de smartphones. Toch is de animo voor het spel een stuk gedaald. Dat neemt niet weg dat we met zijn allen genoeg hebben van de boze vogels. Rovio heeft nu een puzzelgame Angry Birds Blast uitgebracht waarmee je je weer enkele uren kunt vermaken.

Angry Birds Blast

Een nieuwe game is uitgebracht door Rovio Entertainment. Het is deze keer geen spel waarbij je vogels de ruimte in moet schieten, maar een puzzelgame. Helaas is het geen rocket science maar lijkt het erop dat Rovio de boze vogels opnieuw onder de aandacht wil brengen.

Angry Birds Blast

Je moet de vogels, die verstopt zitten in de ballonnen bevrijden op verschillende manieren. Er zijn meer dan 250 levels en je kunt verschillende boosters gebruiken. Door bellen te matchen krijg je een hogere score en je kunt ook meedoen aan de dagelijkse uitdagingen. Tevens kan je de app verbinden met je Facebook-account en spelen met en tegen je vrienden.

In de bovenstaande video krijg je een indruk van de werking van de game. Je kunt het spel gratis downloaden uit de Google Play Store. Wel zijn er in-app aankopen om nog meer uit de game te halen.

Angry Birds Blast
Angry Birds Blast
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel