Angry Birds Friends krijgt ondersteuning voor Chromecast

Voortaan kan je Angry Birds op je televisie spelen, een update voor de game maakt dit mogelijk. Ook de game Drive Speedboat Paradise is vanaf nu geschikt om te spelen op de televisie via je Google Chromecast.

Games op Chromecast

Eerder deze maand bracht Google voor ontwikkelaars een tool uit waarmee op een makkelijkere manier Chromecast-ondersteuning aan een game toegevoegd kon worden. De eerste app-ontwikkelaars hebben hier nu iets mee gedaan.

Angry Birds Friends Chromecast

Angry Birds Friends

Rovio, de maker van Angry Birds, heeft haar app Angry Birds Friends bijgewerkt met Chromecast-ondersteuning. Vanaf nu schiet je de vogels gewoon over het scherm van je televisie. Je smartphone is in dat geval de controller en je kunt een het in Angry Birds Friends opnemen tegen je vrienden.

Drive Speedboat Paradise

Drive Speedboat Paradise

Een andere game die ondersteuning voor de Chromecast heeft gekregen is het spel Drive Speedboat Paradise. In deze game kan je een speedboat besturen en ook hier neemt de smartphone de taak van de controller over.

In ons land moeten we het op dit moment met deze games doen die officieel Chromecast-ondersteuning hebben gekregen. Wel bespraken we een paar maanden geleden de Chromecast-game Motion Tennis Cast. In bijvoorbeeld de Verenigde Staten is er ook een Chromecast-versie van Monopoly, Yahtzee, Scrabble en Risk.

Angry Birds Friends
Angry Birds Friends
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel