Chromecast-app geeft je sneller toegang tot aanbiedingen

Een update voor de Chromecast-applicatie is uitgebracht. Dankzij de nieuwe update voor de app krijg je nog sneller toegang tot de aanbiedingen die beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan het gratis huren van een film of gratis muziek luisteren via een streaming-dienst.

Chromecast aanbiedingen in app

De applicatie voor de Google Chromecast heeft een kleine maar handige update ontvangen. Met regelmaat geeft Google Chromecast-bezitters gratis cadeautjes. Voorheen moest je een heel menu induiken om te kijken of je een bepaalde aanbieding kon verzilveren als Chromecast-bezitters, nu hoeft dat niet meer.

Vanaf nu vind je een sectie ‘aanbiedingen’ in het uitschuifbare menu. Daar krijg je een overzicht te zien met de beschikbare aanbiedingen. Wel moet hiervoor de televisie met de Chromecast ingeschakeld zijn. Voorbeelden van aanbiedingen zijn bijvoorbeeld het gratis huren van een film of drie maanden gratis Spotify Premium. De update voor de Chromecast-app kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

De Chromecast is een multimedia-stick van Google, waarmee je content kunt streamen naar bijvoorbeeld je televisie vanaf je pc, smartphone of tablet. De Chromecast is verkrijgbaar voor 39 euro bij onder andere Coolblue.

Google Home
Google Home
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel