ASKfm app voor Android geüpdatet naar versie 3.0

De ASKfm applicatie voor Android is bijgewerkt naar versie 3.0. Via de ASKfm app kunnen gebruikers vragen stellen aan andere gebruikers en ook zelf vragen beantwoorden. De visuele vormgeving van de Android-app is flink op de schop gegooid en moet meer tieners aantrekken. Echter lijkt niet iedereen blij te zijn met de update.

ASKfm app

De ASKfm app is vanaf nu in een nieuw jasje gestoken. De applicatie is in de Play Store te vinden met versie 3.0 en bevat naast de nieuwe interface en kleuren een aantal wijzigingen in de bediening. In de ASKfm app krijg je sneller toegang tot je vrienden en ook zie je in een oogopslag wie je antwoorden leuk vindt. Dankzij de integratie van de dienst Giphy kan je voortaan ook een GIF’je toevoegen aan je antwoord.

Via ASKfm, de dienst die meer dan 150 miljoen gebruikers telt, kan je meer te weten komen over je vrienden. Je stelt vragen en ook zij stellen weer vragen aan jou. Je kunt er tevens voor kiezen om anoniem je vraag te stellen. De nieuwe interface valt echter niet bij iedereen in de smaak. De recensies voor ASKfm 3.0 zijn voornamelijk negatief te noemen.

ASKfm voor Android kan je downloaden via onderstaande button.

ASKfm: Ask & Chat Anonymously
ASKfm: Ask & Chat Anonymously
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel