Kiwi Q&A: antwoord op al je vragen via sociale app

Kiwi Q&A is een applicatie waardoor je nooit meer met vragen hoeft rond te lopen. Via de Kiwi app kan je je vragen delen met de rest van Nederland of met de rest van de wereld. De applicatie heeft echter meer te bieden dan alleen vragen stellen.

Kiwi app

Kiwi Q&A is een gratis applicatie die groeit in populariteit. Kiwi is eigenlijk een vragen-app die wat weg heeft met de dienst ‘Ask.fm’. Via de Kiwi app kan je vragen stellen en vervolgens van andere gebruikers hier een antwoord op krijgen. Je kan zowel anoniem als gewoon met je naam een vraag stellen. Op je eigen profiel-pagina zijn de beantwoorde vragen terug te vinden.

Kiwi app

Anoniem of met vrienden

De applicatie maakt het mogelijk om een account aan te maken met je Facebook-account of met een e-mailadres. Mocht je ervoor kiezen om te verbinden met je Facebook-account dan kan je ook vragen uitwisselen met je vrienden. Tevens kan je mensen volgen en antwoorden op vragen kan je ‘liken’. Hierdoor heeft de app overeenkomsten met andere sociale netwerken. Bij instellingen kan je de taal instellen, waardoor je ook gewoon lekker in het Nederlands de vragen en antwoorden kunt vinden in de Kiwi app.

Ontdekken

De Kiwi app geeft je toegang tot verschillende tabbladen. Zo is er een Ontdek-tabblad waar verschillende random vragen te vinden zijn. Deze worden gesteld door andere gebruikers en door op het icoontje met de lijntjes te tikken krijg je de antwoorden van andere gebruikers te zien. Mocht je vragen en antwoorden willen uitwisselen met mensen uit de buurt, dan kan je eventueel hier ook gebruik van maken.

Kiwi app

Of je vraag nou gaat over wat je vanavond wilt eten, of over welke telefoon je hebt, je kan in de app Kiwi Q&A al je vragen kwijt. Ook kan je je vraag delen via Twitter. Je kan een vraag beantwoorden natuurlijk met tekst, maar ook met een foto, video of emoticon.

Kiwi
Kiwi
Ontwikkelaar: Castle Global
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel