Asphalt Street Storm Racing: nieuwe race-game laat je scheuren door bekende steden

Er is weer een nieuwe Asphalt game uitgebracht; Asphalt Street Storm Racing. Deze is gericht op het racen door steden en is voorzien van verschillende uitdagingen en nieuwe auto’s. Speel dragraces tegen drie andere in alle verschillende weersomstandigheden.

Asphalt Street Storm Racing

Asphalt is bekend van de racegames. Nu hebben ze Asphalt Street Storm Racing uitgebracht. Je kunt racen door topsteden zoals New York, Parijs en Hong Kong. Maar kijk uit wanneer je bezig bent met de dragrace. Er zijn namelijk verschillende weersomstandigheden die je tegen kan komen zoals: sneeuwstormen, regen en intense hitte.

Asphalt Street Storm Racing

Er zijn verschillende auto’s die je kunt verzamelen. Van klassiekers tot supercars. Alle auto’s zijn aan te passen, van looks tot motorische aanpassingen en vergeet daarbij niet de nitro injectie.
Een leuke toevoeging aan de game is dat je singleplayer en ook multiplayer dragraces kunt doen. Je verdient diamanten waarmee je auto’s en dergelijke kunt kopen. Verder zien de graphics er ook goed uit voor een mobiele game en biedt de game voldoende afwisseling voor uren speelplezier.

Asphalt Street Storm Racing is gratis beschikbaar in de Google Play Store via onderstaande button. Wel zijn er een aantal in-app aankopen waarmee je nog meer uit het spel kunt halen.

Asphalt Street Storm Racing
Asphalt Street Storm Racing
Ontwikkelaar: Gameloft SE
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel