Asphalt Xtreme: spectaculaire race-game uitgebracht voor Android

Gameloft heeft een nieuwe race-game uitgebracht voor Android. Het gaat om Asphalt Xtreme. Met je monsterbolide rij je door de verschillende terreinen en moet je als eerste de eindstreep halen. Er zijn 35 wagens waaruit je kunt kiezen en je kunt het ook opnemen tegen anderen.

Asphalt Xtreme

Voor de liefhebbers van race-games heeft Gameloft een nieuwe editie uitgebracht van Asphalt; Asphalt Xtreme. Er zijn in principe geen regels en geen wegen, maar toch moet je als eerste over de finish komen. Je rijdt door ravijnen, duinen, door de modder en ga zo maar door. Voor de 35 wagens waar je uit kunt kiezen, heeft Gameloft een samenwerking gesloten met Jeep, Mercedes-Benz, Ford, Dodge, Chevrolet en nog een aantal merken.

Asphalt Xtreme

Terrein

Iedere auto zorgt voor een andere spelbeleving, zo meldt Gameloft. Tevens kan je op de meest exotische plekken van de wereld rijden. Denk aan gletsjers, de jungle of industrieterreinen. In het spel begin je met een training waarbij de verschillende aspecten en mogelijkheden worden uitgelegd. Daarna rij je tegen anderen door de Egyptische woestijn.

Asphalt Xtreme

Multiplayer en events

In Asphalt Xtreme kan je ook in de multiplayer-modus gratis racen tegen acht andere spelers van het spel. Daarnaast kan je uiteraard andere voertuigen aanschaffen en deze pimpen met upgrades. Er zijn vijf spelmodi, meer dan 400 carrière-events en meer dan 500 beheersingsuitdagingen.

Asphalt Xtreme

Downloaden

Wat ons opvalt is dat Asphalt Xtreme er qua graphics erg gelikt uitziet. De effecten en details spatten van het scherm van je smartphone af. Je kunt Asphalt Xtreme gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Asphalt Xtreme: Rally Racing
Asphalt Xtreme: Rally Racing
Ontwikkelaar: Gameloft SE
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel