Asphalt Overdrive: compleet vernieuwde racegame uitgebracht voor Android

De makers van de populaire racegame Asphalt hebben Asphalt Overdrive uitgebracht voor Google Android. Het gratis racespel kent een andere soort bediening en een vernieuwde game-play.

De makers van Asphalt Overdrive hebben veel tijd gestoken in de nieuwe game. Het spel werd deze zomer aangekondigd en onderscheid zich met de eerdere versies van Asphalt. Het rijden van rondjes over circuits is verleden tijd. In Asphalt Overdrive is het zaak om de politie slim af te zijn, bazen te verslaan, obstakels te vermijden en indrukwekkende stunts uit te halen.

asphalt_overdrive

 

 

Asphalt Overdrive beschikt over zeven verschillende missies. Je kan in totaal dertig verschillende razendsnelle auto’s ontgrendelen en besturen. Het besturen van de auto gaat overigens door over het scherm te ‘swipen’. Deze manier van besturing kennen we al uit bijvoorbeeld games als Crazy Taxi.

De game zelf speelt zich af in de Amerikaanse staat Californië. De retro-stijl in de game doet denken aan de jaren 80. Daarnaast beschikt het spel over diverse strakke visuals en effecten.

Je kan het in Asphalt Overdrive opnemen tegen je Facebook-vrienden of met andere spelers een bende vormen. In verschillende klassementen kan je het opnemen tegen andere spelers en zo hoger in de ranglijst komen. Asphalt Overdrive is vanaf nu gratis te downloaden uit de Google Play Store. Asphalt Overdrive beschikt over in-app aankopen waarmee je nog meer uit je auto kan halen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel