Motorsport Manager Mobile 2 tijdelijk gratis te downloaden in Play Store

In de Google Play Store zijn met regelmaat applicaties of games flink afgeprijsd. Nu is dat ook het geval en kun je Motorsport Manager Mobile 2 downloaden voor noppes.

Motorsport Manager Mobile 2

Ben je een liefhebber van racen, dan kan Motorsport Manager Mobile 2 een ideale game voor je zijn. Nee, je hoeft niet zelf te racen, je gaat aan de slag met het opzetten van een eigen Formule 1-team. Jij neemt de beslissingen; zoals de autokeuze en de coureurs die deel uitmaken van je team.

Je kunt een single race doen, of een kampioenschap spelen (career). Zo stel je je team helemaal naar wens samen. Bij het maken van je team kun je de kleuren aanpassen van je racewagen en je kunt bijvoorbeeld sponsoren zoeken om zo geld binnen te harken. Dan kan het echte festijn beginnen.

Motorsport Manager Mobile 2

Het is nogal een verantwoording, want hoe gaat het team het doen onder jouw leiding? Wanneer laat je je racers een pitstop maken en wat moet er tijdens de pitstop gebeuren? Bij een single race kun je ook zelf nog kiezen uit verschillende parcours, waarbij je kunt kiezen uit 16 locaties. Tijdens de races kun je alles nauwlettend volgen. Tijdens de race zullen coureurs ook met je communiceren.

Motorsport Manager Mobile 2

Er valt nog zoveel meer te ontdekken in deze game, en nu kun je zelf gratis het spel downloaden. Normaal kost Motorsport Manager Mobile 2 je 4,49 euro, maar tijdelijk is deze helemaal gratis. Je kunt het spel downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Motorsport Manager Mobile 2
Motorsport Manager Mobile 2
Ontwikkelaar: Playsport Games
Prijs: € 6,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel