Asphalt 9: Legends must-have racegame officieel uitgebracht

Gameloft kondigde Asphalt 9 Legends begin deze week aan en vanaf vandaag is de game officieel te downloaden. Wie van racen houdt is de komende dagen wel zoet met deze nieuwe racegame.

Asphalt 9: Legends

Gameloft belooft met de nieuwe racegame het gevoel te geven alsof je het spel speelt op een gameconsole. Grafisch ziet de game er top uit met snelle acties en veel afwisseling en is daarmee misschien wel een van de mooiste games voor Android van dit moment. Asphalt 9 biedt zo’n 50 verschillende auto’s die je kunt verzamelen en met de nieuwe car editor kan je eenvoudig je auto aanpassen.

Asphalt 9 Legends

Mocht je moeite hebben met het besturen van een raceauto op je Android smartphone of tablet dan helpt de nieuwe techniek TouchDrive je bij het sturen. Op die manier kan je je meer richten op het plezier van het spelletje en minder op je stuurkunsten. Er zijn in de carrière modus 60 verschillende seizoenen en 800 evenementen te vinden. Als je die hebt uitgespeeld kan je het altijd nog online opnemen tegen 7 andere spelers in de multiplayer modus.

Zoals bij de meeste grote games zijn er ook in Asphalt 9 in-app aankopen te vinden. Het downloaden van de game is wel aangeraden om via WiFi te voltooien, de totale grote van de game loopt op tot zo’n 1,5 gigabyte.

Asphalt 9: Legends
Asphalt 9: Legends
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel