Motorsport Manager Mobile 3: toffe strategiegame uitgebracht in Play Store

In de Play Store is de app Motorsport Manager Mobile 3 uitgebracht. Deze racegame of beter gezegd strategiegame is vanzelfsprekend de opvolger van deel twee en bevat veel nieuwe functies. In de derde versie vinden we zes nieuwe kampioenschappen en meer.

Motorsport Manager Mobile 3

De ontwikkelaars van het spel Motorsport Manager Mobile 3 uitgebracht voor Android. Het doel van Motorsport Manager Mobile 3 is om een succesvol raceteam te beheren. Nieuwe features in dit deel zijn dat het nu ook GT en endurance races bevat. Daarnaast is als nieuwe locatie Monaco toegevoegd waar je kunt racen.

Het is nu ook mogelijk ERS (energy recovery system) systeem dat in de Formule 1 wordt gebruikt. Je kunt ook een wereldwijd netwerk opbouwen van leveranciers zodat je team steeds verder groeit. Daarnaast is het ook belangrijk om een goede werkrelatie op te bouwen met je monteurs, dit zorgt ook voor de verbetering van je team.

Bovenstaande wordt toegevoegd naast de bestaande features zoals:

  • Het huren van coureurs, ontwerp van de auto en het investeren in technologie voor de auto.
  • Werk samen met je coureurs om zo de perfectie kwalificatie ronde neer te zetten.
  • Zorg voor de ideale pitstop strategie zodat je daarmee races kunt winnen.
  • Je kunt de races ook bekijken en vervolgens de strategie aanpassen.
  • Wanneer er weersveranderingen komen kun je reageren op het weer, maar ook op crashes en momenten dat de safety car op de baan is.
  • Win wereldwijd kampioenschappen om zo het toppunt van de autosport te bereiken.

Motorsport Manager Mobile 3 is vanaf nu verkrijgbaar in de Google Play Store. Het spel kost je eenmalig 4,49 euro en eventueel kun je nog meer opties krijgen middels in-app aankopen. De eerste reviews geven al aan dat de nieuwe versie beter is dan deel 2.

Motorsport Manager Mobile 3
Motorsport Manager Mobile 3
Ontwikkelaar:
Prijs: € 6,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel