F1 game 2016 voor Android uitgebracht: racen als Max Verstappen

Beschik jij over hetzelfde racetalent als Max Verstappen? Je kunt het nu bewijzen op Android in de F1 2016 game. Codemasters heeft vandaag de officiële Formule 1 game gelanceerd. Hiermee kan je meedoen aan seizoenen of gewoon heerlijk zelf rondjes rijden op het circuit.

F1 game 2016 voor Android

Na een spannend Formule 1 seizoen is het tijd om zelf in een Formule 1-wagen te stappen. In navolging op de versies voor desktop, iOS en consoles is de officiële Formule1 game op Android te vinden. De game bevat alle coureurs van het 2016 seizoen en dat betekent dat jij je als Max Verstappen kunt gaan bewijzen op het circuit. Je kunt daarnaast ook kiezen uit andere coureurs zoals Sebastian Vettel, Lewis Hamilton en Alonso.

De game kent een aantal spelmodi zoals het doorlopen van een compleet raceseizoen, neerzetten van de snelste tijd en een naar eigen wens aangepaste race. Tevens bevat de F1 2016 game een mogelijkheid om te trainen, een wedstrijd te rijden of een speciale weekend-race. Je kunt racen op alle 21 circuits zoals Spa Francorchamps. De game is grafisch erg sterk en vereist ook wel enige rekenkracht van je smartphone of tablet.

Beginner?

Voor het spelen van de racegame kan je verschillende instellingen aanpassen. Ben je beginner, dan kan bijvoorbeeld spelen in de beginner-modus. Later kan je ook gebruik maken van de Safety Car en kan je de besturing aanpassen.

Downloaden

Klaar om te gaan racen? De F1 game van Codemasters is in de Google Play Store te downloaden voor een bedrag van €9,99. Er zijn verder geen in-app aankopen aanwezig.

Voor de echte liefhebber van de ‘Formula1’ is het de 10 euro zeker waard om het spel te spelen. Het downloaden kan wel even duren, de game is namelijk meer dan 1GB groot. Het downloaden kan dus het beste via WiFi gedaan worden.

F1 2016
F1 2016
Prijs: € 2,29
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel