De 5 beste Formule 1-apps

Het F1-seizoen van het racen is weer begonnen. De Formule 1, afgekort F1, is voor een grote groep mensen een sport om naar uit te kijken. Wij hebben 8 apps voor de Formule 1 op een rijtje gezet. Op deze manier hoef je niks te missen van het racespektakel.

Formule 1 apps

Liefhebbers van de Formule 1 willen natuurlijk waar ze ook zijn op de hoogte blijven van de races. DroidApp heeft voor jou de acht meest interessante Formule 1-apps op een rijtje gezet. Zo hoef je niks te missen van de F1!

Official F1 App

De officiële F1 app houdt je op de hoogte van eigenlijk alle bijzonderheden. Het laatste Formule 1-nieuws, achtergrondinformatie en de ranglijst kan je in de applicatie bekijken. In de gratis versie van de F1-app kan je beperkt de live ranglijst raadplegen. Tegen betaling krijg je meer mogelijkheden zoals een live timing en de interactieve 3D-kaart.

f1 app

Formula 1®
Formula 1®

Racing Calendar 2015

De app Racing Calendar 2015 geeft een compleet overzicht in de F1-races die het komende seizoen plaatsvinden. De applicatie geeft de informatie weer in verschillende talen, waaronder in het Nederlands. Daarbij kan je in de app informatie vinden over de circuits en de coureurs. De applicatie geeft geen uitslagen verder weer.

racing-calendar

GP Nieuws & Weer – Formule 1

GP Nieuws & Weer – Formule 1 geeft je uitgebreide informatie rondom de eerstvolgende Formule 1 Grand Prix race. Je vind er het tijdschema en de gedetailleerde weersvoorspellingen. Het tijdschema kan je aanpassen aan de tijdzone van waar je jezelf bevindt. Verder geeft de app de mogelijkheid om statistieken van eerdere Grand Prix races te bekijken en om het laatste nieuws te raadplegen.

GP Nieuws & Weer - Formule 1

GP Nieuws & Weer - Formule 1
GP Nieuws & Weer - Formule 1
Ontwikkelaar: Xclusion media
Prijs: Gratis+

Team Formula

Met Team Formula ben je als eerste op de hoogte van het laatste F1-nieuws. De kalender met de komende races kan je terugvinden in de app, maar je kan ook een alarm instellen zodat je geen enkele race hoeft te missen. Team Formula geeft je verder inzicht in de weersomstandigheden en uitgebreide informatie over coureurs en circuits.

team-formula

Team Formula (2019)
Team Formula (2019)
Ontwikkelaar: TeamBobK
Prijs: Gratis

Freader1

Freader1 geeft toegang tot diverse nieuwsbronnen die je het laatste nieuws voorschotelen over de Formule 1. Daarnaast geeft de applicatie diverse interessante informatie weer en kan je categorieën voor het nieuws personaliseren.

Freader1

Freader1 - Formula Racing News
Freader1 - Formula Racing News
Ontwikkelaar: Jaqb
Prijs: Gratis+

Heb jij nog een Formule 1-app die absoluut niet mag ontbreken in de lijst? Laat het ons weten!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel