Construction Simulator 3: vermaak je urenlang met nieuwe, toffe game

Gek op simulatiegames? In de Google Play Store hebben de ontwikkelaars van Astragon Entertainment Construction Simulator 3 uitgebracht. Je kunt je lange tijd vermaken met vrachtwagens, graafmachines, grote kranen en nog veel meer.

Construction Simulator 3

De derde versie van Construction Simulator is uitgebracht door Astragon. Nieuw in Construction Simulator 3 is dat er een Europese omgeving is, die geïnspireerd is op het Europese straatbeeld. Je kunt de kaart spelen van maar liefst 10 km2 met drie Europese wijken.

Construction Simulator 3

Opnieuw hebben de makers van het spel overeenkomsten gesloten met grote fabrikanten om hun wagens te mogen gebruiken in het spel. Denk aan Caterpillar, MAN, Liebherr, Palfinger en vele andere. Er zijn meer dan 50 voertuigen van 14 merken. Er zijn graafmachines, verschillende trucks, een torenkraan, heimachine en nog veel meer.

Het doel van het spel is als volgt; je begint een eigen bouwbedrijf en gaat aan de slag met het uitvoeren van verschillende taken. De opdrachten lopen erg uiteen; van het bouwen van een huis of verbouwen van tuin, tot het bouwen van een enorme brug of wolkenkrabber. Er zijn meer dan zeventig soorten contracten die je allemaal kunt vrijspelen in Construction Simulator 3. Het zorgt voor urenlang spelplezier. Dankzij de nieuwe Cockpit-view krijg je een nog realistischere spelbeleving.

Astragon Entertainment biedt de game tegen betaling aan en je hoeft niet bang te zijn om veel geld te moeten steken in in-app aankopen, zo bewees de ontwikkelaar eerder al. Je kunt wel in-app aankopen doen om dingen te versnellen, maar je kunt ook gewoon de game spelen en zon munten verdienen.

Construction Simulator 3
Construction Simulator 3
Prijs: € 4,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel