Cat Simulator: een beestachtige, vermakende simulatie-game met katten

Soms installeren we weleens apps of games op de redactie, waar we toch wel onze vraagtekens bij hebben. Dit was ook het geval bij Cat Simulator. Toch is de simulatie-game leuker dan we hadden verwacht. Zin om in je (virtuele) huis te slopen? Dan is Cat Simulator zeker een game voor jou. Het spel is vooral herkenbaar voor de baasjes van katten; er is zelfs een multiplayer-modus.

Cat Simulator

De naam ‘Cat Simulator’ geeft al aan met wat voor een game we hier te maken hebben. Verplaats jezelf in het populaire huisdier en banjer rond door het huis, de tuin of het huis van de buren. Net als bij een ‘echte’ kat kan je je helemaal uitleven. Op het aanrecht springen, servies van tafel afgooien en als je mazzel hebt valt tijdens het springen op de stoel, de stoel om.

De mensen in het spel reageren daarnaast op wat je als kat doet. Terwijl de vrouw in de keuken staat te koken, zit de man onderuitgezakt met een bak pinda’s voetbal te kijken. Het spel bestaat echter niet alleen uit rondlopen en tegen voorwerpen aanstoten. Je kunt punten verdienen door binnen een bepaalde tijd een bepaalde opdracht uit te voeren. Zo krijg je tijdens de voetbalwedstrijd punten als je de televisie van het meubel af kan laten vallen, en krijg je een bonus als je binnen de aangegeven tijd vier vazen in stukken kan laten vallen.

In Cat Simulator heb je verschillende kattenrassen waar je uit kunt kiezen. Die kan je aanschaffen met de punten die je hebt verdiend. Iedere kat heeft verschillende eigenschappen en je kunt de poes of kat ook nog aankleden met brillen, schoenen, accessoires en dergelijke. Opvallend is dat er in Cat Simulator een multiplayer-modus te vinden is. Tegen willekeurige andere spelers van Cat Simulator, of in een ‘custom game’ kan je vervolgens de boel gaan slopen. Degene met het hoogst aantal punten wint die ronde.

Wil je je ook helemaal uitleven? Download Cat Simulator dan gratis uit de Google Play Store via onderstaande button.

Cat Simulator
Cat Simulator
Ontwikkelaar: Swift Apps LLC
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel