Asus kondigt ZenFone AR en Zoom 3 officieel aan

Asus heeft twee smartphones officieel aangekondigd op de CES in Las Vegas. De ZenFone AR is zelfs voorzien van 8GB aan werkgeheugen voor een optimale virtual en augmented reality ervering. Met de Asus ZenFone Zoom 3 levert de fabrikant een echte camera telefoon.

Asus ZenFone AR

De Asus ZenFone AR is gemaakt voor virtual reality en augmented reality. Het toestel voldoet aan de eisen van Google Tango en het Daydream project. Op het gebied van specificaties is dit goed te merken. Met de Asus ZenFone AR krijg je naast 8GB aan werkgeheugen ook een Snapdragon 821 processor.

Asus ZenFone AR

Daarnaast is er een fraai 5,7 inch Super-AMOLED display met een weergaveresolutie van 1440 x 2560 pixels. Voor Tango zijn op het toestel drie camera’s aanwezig waarvan de hoofdcamera over 23 megapixel beschikt. Asus benadrukt dat de toestellen in samenwerking met Google tot stand zijn gekomen.

Asus ZenFone Zoom 3

Asus heeft op het gebied van een camera smartphone ook niet stilgezeten en brengt een tweede iteratie van de ZenFone Zoom uit. Deze smartphone is speciaal voor wie graag fotografeert met zijn of haar smartphone.

Asus ZenFone Zoom 3

De Asus ZenFone Zoom 3 beschikt over twee camera’s beide met een resolutie van 12 megapixel. De hoofdcamera heeft zelfs 2.3X optische zoom. Verder beschikt de telefoon ook over 5000 mAh batterijcapaciteit.

In het tweede kwartaal van 2017 kunnen we de Asus ZenFone AR voor een nog onbekende prijs verwachten. De ZenFone Zoom 3 is al eerder in de winkels te vinden, vanaf februari dit jaar. Wat de ZenFone Zoom 3 zal gaan kosten is nog niet bekend.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel