Asus start met verspreiden Android 8.0 Oreo voor ZenFone 4

Asus is begonnen met het uitrollen van een nieuwe update voor de Asus ZenFone 4-serie. Het gaat om de update naar Android 8.0 Oreo die een groot aantal verbeteringen met zich meebrengt.

Android 8.0 Oreo voor ZenFone 4

De bezitters van de Asus ZenFone 4 kunnen vanaf nu de update naar Android 8.0 Oreo verwachten voor hun toestel. De uitrol van de update is officieel bekend gemaakt door de fabrikant. Wel benadrukt Asus dat de uitrol weliswaar is begonnen, maar dat het tot wel een week kan duren voordat de update bij iedere bezitter aangekomen is.

Asus Zenfone 4

Asus laat onder andere weten dat de interface is verfijnd waaronder het naar boven vegen van het menu met apps. Oreo is standaard ook voorzien van een reeks handige verbeteringen en optimalisaties. Zo kun je nu gebruik maken van Picture-in-Picture modus, verbeterde ‘autofill’, notificatiekanalen en meer.

Als eerst zal voor het standaard model ZenFone 4 de update verspreid worden. Je kunt eventueel hier handmatig voor controleren; Instellingen > over het toestel > software-update > handmatig controleren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel