Asus ZenFone 4 serie vanaf eind deze maand in Nederland verkrijgbaar

Asus heeft bekend gemaakt dat de toestellen uit de Asus ZenFone 4-serie naar Nederland gebracht worden. Het gaat om vier verschillende toestellen.

Asus ZenFone 4 naar Nederland

Vanaf eind deze maand liggen er vier nieuwe smartphones van Asus in de winkels. Asus heeft de ZenFone 4 toestellen voorzien van een dual-camera.

Asus Zenfone 4

Als eerst is er de Asus ZenFone 4 met 5,5 inch Full-HD display, Snapdragon 630 en 3300 mAh accu. Dit toestel zal uitgebracht worden voor 499 euro. Daarbij is de Asus ZenFone 4 voorzien van 4GB RAM en 64GB opslagruimte.

Asus Zenfone 4 selfie

Asus ZenFone 4 Selfie (Pro)

De Asus ZenFone 4 Selfie en Selfie Pro maken ook deel uit van de 4-serie. De 4 Selfie heeft geen dual-camera aan de achterkant maar wel aan de voorkant, deze telt 20 megapixel. Daarbij is er een 5,5 inch AMOLED-beeldscherm, Snapdragon 430 en 3000 mAh accu.

Asus Zenfone 4 selfie pro

Bij beide toestellen is de camera aan de achterzijde een 16MP camera. De Selfie Pro heeft een 24MP dual-camera en Snapdragon 625 processor. Voor de Selfie betaal je 299 euro, voor de Selfie Pro 399 euro.

Asus ZenFone 4 Max

Hoewel de Asus ZenFone 4 Pro niet naar ons land komt, is er wel de Asus ZenFone 4 Max. Deze komt in twee varianten waarbij er een variant komt met 5,5 inch display en 5000 mAh accu en variant met 5,2 inch display en 4100 mAh accu. De prijs van de Max begint voor het goedkoopste model bij 199 euro, voor het andere model moet je 50 euro meer neertellen.

De toestellen liggen vanaf 30 september in de winkels. Pre-orderen kan bij Coolblue en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel