Asus toont per ongeluk volledige, nieuwe ZenFone 4 serie

Op 19 augustus zal Asus een viertal nieuwe smartphones introduceren in de ZenFone 4 serie. De Franse webwinkel van Asus was echter iets te snel met het online zetten van de details. Zo komen we meer te weten over de toestellen.

ZenFone 4 in vier varianten

De inmiddels verwijderde webpagina’s tonen de specificaties van vier nog niet aangekondigde Asus smartphones. De standaard ZenFone 4 is bijvoorbeeld uitgerust met een 5,5 inch AMOLED display, Snapdragon 630 processor en 4GB werkgeheugen. Het toestel heeft een ruime 3300 mAh accu en 64 gigabyte aan opslagruimte. Ook een dual camera met 12 en 8 megapixel ontbreekt niet. De prijs van het toestel zou 499 euro bedragen.

Wie zichzelf selfie specialist noemt zal blij worden van de Asus ZenFone 4 Selfie waarbij aan de voorzijde een dual camera is geplaatst. De telefoon is minder krachtig dan de reguliere ZenFone 4 maar daar is de prijs ook op aangepast. Wie iets krachtiger specificaties vereist kan ook nog gaan voor de ZenFone 4 Selfie Pro, waarbij de dual camera aan de voorzijde ook iets meer megapixels telt. De Selfie kost 299 euro en de Selfie Pro zal 399 euro gaan kosten.

Asus ZenFone 4 Selfie (Pro)

Tot slot is er de ZenFone 4 Max die zich laat onderscheiden door een grote batterij. De totale capaciteit bedraagt 4100 mAh. Aan boord heeft het toestel 32GB opslagruimte en 3GB werkgeheugen. Het prijskaartje toont 230 euro, het is aannemelijk dat de Franse prijzen in de webshop voor de gehele EU tellen. Op 19 augustus worden de toestellen officieel uit de doeken gedaan.

Asus ZenFone 4 Max

Lees ook

Reageer op dit artikel