Asus brengt Zenfone 3 (Max) en Zenfone Go officieel uit in Nederland

Eindelijk is het zover, de Asus Zenfone 3 smartphones komen naar Nederland. De fabrikant heeft dit officieel bekend gemaakt tijdens een persconferentie in Amsterdam. De toestellen waren officieel niet verkrijgbaar in ons land. Daar komt dus nu verandering in.

Asus Zenfone 3 naar Nederland

De Asus smartphones uit de Zenfone 3 serie komen naar Nederland. Dit heeft Asus bekend gemaakt bij een event voor de Nederlandse markt. De serie bestaat uit de Zenfone 3, Zenfone Go en Zenfone 3 Max. De toestellen zijn binnenkort verkrijgbaar. We zetten de details voor je op een rij.

Asus Zenfone 3

Asus Zenfone 3

De Asus Zenfone 3 is een smartphone die in mei vorig jaar al werd aangekondigd. Het toestel heeft een 5,5 inch Full-HD display, een vingerafdrukscanner, ondersteuning voor dual-sim, 4GB RAM, Snapdragon 625 en 64GB opslagruimte. Daarnaast is er een 3000 mAh accu, de 16 megapixel camera en 8 megapixel front-camera. Het toestel zal in Nederland verschijnen voor 399 euro.

Tevens verschijnt er een Zenfone 3 met een schermgrootte van 5,2 inch, ook Full-HD. Daarbij is er 3GB RAM en 32GB opslagruimte. De smartphone wordt voorzien van een 2650 mAh, Android 6.0 Marshmallow, net als zijn grotere broer. De prijs ligt 50 euro lager en komt uit op 349 euro. Qua processor en camera zijn de twee toestellen gelijk aan elkaar. Je kunt de Zenfone 3 pre-orderen bij Coolblue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Asus Zenfone Go

Asus Zenfone Go

De Asus Zenfone Go is een smartphone met en 5,0 inch HD-display. De smartphone is voorzien van een Snapdragon 410 quad-core processor, 2GB RAM en 16GB opslagruimte. Ook dit toestel biedt ondersteuning voor dual-sim. Er is een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde. De prijs voor de Asus Zenfone Go bedraagt 149 euro. De Zenfone Go is te pre-orderen bij Coolblue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Asus Zenfone 3 Max

Asus Zenfone 3 Max

Tot slot is er nog de Asus Zenfone 3 Max. Deze telefoon heeft een 5,2 inch HD-display, 2/3GB RAM-geheugen en een quad-core processor. Verder bezit het toestel 16/32GB aan opslagruimte en is er een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. De Asus Zenfone 3 Max moet voor 199 euro in Nederland verkrijgbaar zijn. Ook is er een variant met een 5,5 inch display voor 249 euro. Je kunt het toestel pre-orderen bij Coolblue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Wanneer we de nieuwe toestellen precies kunnen aanschaffen in ons land is niet bekend. Hoewel Asus het heeft over dat ze nu verkrijgbaar zijn, is de beschikbaarheid nog beperkt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel