Asus ZenWatch 3 vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

Vanaf vandaag kan je in de winkel kiezen uit een nieuwe smartwatch. Het gaat om de Asus ZenWatch 3 en deze werd eind augustus aangekondigd. Het horloge is voorzien van een 1,39 inch AMOLED display en het draait natuurlijk op Android Wear.

Asus ZenWatch 3 in Nederland

Het is de laatste tijd rustig als we het hebben over de smartwatch. Verschillende merken gaven al aan geen nieuwe smartwatches voorlopig meer uit te brengen. Asus doet dit wel en brengt de Asus ZenWatch 3 naar Nederland. Deze smartwatch werd eind augustus voorafgaand aan de IFA in Berlijn gepresenteerd.

De Asus ZenWatch 3 is een smartwatch met een 1,39 inch AMOLED-display, 512MB RAM-geheugen, 4GB flash-opslag en de Snapdragon Wear 2100 processor van Qualcomm. De accu heeft ondersteuning voor Quick Charge en heeft een capaciteit van 340 mAh. Uiteraard is er Bluetooth en WiFi aanwezig en ook zijn er verschillende accessoires zoals een battery pack, een magnetische oplader en een standaard.

Dankzij de IP67-certificering is de smartwatch waterdicht. Je kunt uit tientallen wijzerplaten kiezen en er is een mogelijkheid om zelf wijzerplaten samen te stellen. Hierbij kan je rekening houden met activiteiten die je graag uitvoert, en die zo goed bijhouden. Ook zijn er verschillende fysieke knoppen op het horloge te vinden waarmee je snel een toepassing kunt openen.

Kopen

De Asus ZenWatch 3 heeft een prijskaartje van 249 euro. Voor dit bedrag krijg je de versie met een lederen band. Je kunt het horloge aanschaffen bij Coolblue en Bol.com.

Lees ook

Reageer op dit artikel